Welkom bij Heldoorn Gevelrestauratie!

Het aanzicht van de buitengevel bepaalt in hoge mate de eerste indruk van een gebouw, Heldoorn Gevelrestauratie heeft jarenlange ervaring in de restauratie en renovatie van gevels. We hebben al vele Rijks en gemeentelijke monumenten onderhanden gehad. Van gevelreiniging tot het (stofarm) uithakken en vernieuwen van het voegwerk. Van het herstellen van scheuren in de gevel tot herstel van (sier)metselwerk.

Drone foto
Drone foto Ned. Herv. Kerk te Kockengen.

Heldoorn Gevelrestauratie is gecertificeerd restauratievoegbedrijf en door distributeur Thor Helical aangewezen als gecertificeerd scheurhersteller. Wij zijn aangesloten bij Stichting Voeggarant en gecertificeerd door de Stichting ERM (Erkende Restauratiekwaliteit Monumentenzorg).

Vensters gerestaureerd.

Kwaliteitsregeling Monumentenwacht Gelderland - Behoud Monumenten / ErfgoedStichting ERM - Erkende Restauratiekwaliteit Monumentenzorg

Projecten & Referenties

We kunnen heel veel vertellen. Nog beter is laten zíen wat we doen. En hebben gedaan. Bekijk hieronder een selectie van reeds uitgevoerde restauratieprojecten. Van het herstellen van metselwerk tot ambachtelijk voegwerk. Van scheurherstel tot gevelreiniging. Heldoorn Gevelrestauratie verzorgt de complete gevelrestauratie van uw (monumentale) woning of pand!

Montanten opnieuw geplaatstOverzicht_van_de_gevel_van_de_kloostervleugel_aan_de_binnenplaats_-_Elburg_Overzicht_van_de_binnenhoek_van_kloosterkapel_en_de_kloostervleugel_met_rijtuig_op_de_voorgrond_-_Elburg_-

Grote of Sint Nicolaaskerk te Elburg uitvoering 2016
Grote of Sint Nicolaaskerk te Elburg uitvoering 2016
Het snijden langs de lat
Het snijden langs de lat