Welkom bij Voegbedrijf Heldoorn!

Het aanzicht van de buitengevel bepaalt in hoge mate de eerste indruk van een gebouw. Voegbedrijf Heldoorn heeft jarenlange ervaring in de restauratie en renovatie van gevels. We hebben al vele rijksmonumenten en gemeentelijke monumenten onder handen gehad. Van gevelreiniging tot het (stofarm) uithakken en vernieuwen van het voegwerk. En van het herstellen van scheuren in de gevel tot herstel van (sier)metselwerk.

Voegbedrijf Heldoorn is gecertificeerd restauratievoegbedrijf en is door distributeur Thor Helical aangewezen als gecertificeerd scheurhersteller. Wij zijn aangesloten bij Stichting Voeggarant en gecertificeerd door de Stichting ERM (Erkende Restauratiekwaliteit Monumentenzorg).


Restauratie religieus erfgoed

Nederland is rijk aan religieus erfgoed. Naast een religieus doel heeft deze nalatenschap ook een maatschappelijk, historisch en stedenbouwkundig belang. Voegbedrijf Heldoorn gaat ook bij de restauratie van religieus erfgoed altijd op een respectvolle wijze om met het verleden van het monument.
Meer over de restauratie van religieus erfgoed >


Projecten & referenties

We kunnen heel veel vertellen. Nog beter is laten zíen wat we doen. En hebben gedaan. Bekijk hieronder een selectie van reeds uitgevoerde restauratieprojecten op het gebied van metselwerkherstelambachtelijk voegwerk, scheurherstel en gevelreiniging. Heldoorn Gevelrestauratie verzorgt de complete gevelrestauratie van uw (monumentale) woning of pand!
Bekijk onze projecten >